FC Aalsmeer
FC Aalsmeer is ingedeeld in de zaterdag eerste klasse B

Selectie FC Aalsmeer nadert zijn voltooiing

FC Aalsmeer is niet alleen succesvol binnen de lijnen, de ambitieuze dorpsvereniging timmert ook buiten de lijnen daadkrachtig aan de weg en pakte door de afgelopen periode. De swingende koploper van de zaterdag tweede klasse D heeft, naast het langer verblijf van trainer-coach Ted Verdonschot, veel spelers vastgelegd voor het volgende seizoen.

“De voetbaltechnische commissie is erg blij dat het merendeel van de huidige selectie al toegezegd heeft volgend seizoen te blijven bij onze vereniging”, zo brengt de club naar buiten. De selectie van Ted Verdonkschot krijgt zo steeds meer vaste vorm. Dit stemt de club enorm tevreden. De volgende selectie spelers zullen ook volgend seizoen het rood-groen van FC Aalsmeer dragen; Sterkhouders Luke Vahle en Mike Dam hebben hun ja-woord gegeven. Ploeggenoten Giliano Eijken, Calvin Valies, Jelmer van der Kamp, Stefan de Bruin, Saverio Zondag, Steijn Bol, Jelle Lissenburg, Thomas Bakker, Oliver Rifai en Axel Wendt hebben ook aangegeven te zullen blijven op sportpark FC Aalsmeer.

Daarnaast zal, zoals eerder hier al gemeld, Noordwijk speler en Aalsmeerder Mike Vreekamp de selectie komen versterken. Verder zullen drie jeugdspelers aan de selectie worden toegevoegd.

Ondertussen is Aalsmeer hard op weg naar het kampioenschap in Zaterdag 2d. Aanstaande zaterdag speelt koploper Aalsmeer het lastige uitduel tegen Forholte om 16.00 uur en probeert met een overwinning weer een stapje dichterbij het kampioenschap – dat leidt naar de zaterdag eerste klasse – te komen.

Kijk hier voor het programma voor zaterdag 1 april 2023

Archieffoto: Ton van Eenennaam

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)