Selectie JOS krijgt vorm

De selectie van JOS Watergraafsmeer krijgt steeds meer vorm. Onlangs werden al diverse overeenkomsten verlengd en nu hebben ook doelman Martijn Middelbeek en spits Jaap Lorier een langer verblijf aangekondigd. Giovanni Zebeda vertrekt naar Lelystad’67.

Voor doelman Middelbeek wordt het al weer zijn vierde jaar bij JOS Watergraafmeer en Lorier gaat volgend seizoen beginnen aan zijn derde jaar. Zebeda begint niet aan zijn vierde seizoen. Hij koos er voor om na de zomer uit te komen voor de huidige zaterdag eersteklasser Lelystad’67.

Eerder legde de club al Paul Bekker van HBS vast en verlengde het de overeenkomsten met Maurice Renger, Alex de Bruijne, Ivo Pas, Arthur van Metelen, Richard Lynch, Danny Hijzelendoorn, Chamiel Hok a Hin, Elo Boschma en Youri Patinama.

De huidige assistent trainer Jeroen Smakman zal de club verlaten. Hij kon het trainerschap niet meer combineren met zijn werk als teamleider in het onderwijs. Zijn taken zullen worden overgenomen door Jermaine Holwijn. De voormalig profspeler van Telstar en Haarlem is momenteel trainer van het tweede team van Katwijk. De technische staf wordt verder uitgebreid met stagiair Tom Verhoek.

Op de foto van Piet Pas: Jaap Lorier

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)