Home / Homepage / Senel Cebar langer bij AGB

Senel Cebar langer bij AGB

Senel Cebar is ook de komende twee seizoenen de hoofdtrainer van AGB. Het bestuur en de trainer zijn tevreden over de samenwerking en hebben onlangs besloten om de verbintenis te verlengen tot medio 2014.

Cebar is blij met de contractverlenging en merkt dat de samenwerking tussen het bestuur, het team en de technische staf goed verloopt. De oefenmeester is bezig aan zijn vierde seizoen bij AGB, en promoveerde al twee keer met de club uit Nieuw-West. Momenteel gaat AGB aan de leiding in de zondag derde klasse C.

“Er is echt sprake van een eenheid”, aldus Cebar. “De trainingsopkomst is goed, er wordt goed getraind. En we hebben de afgelopen jaren weinig nieuwe spelers van buitenaf erbij gekregen, de vaste kern is hetzelfde gebleven.”

Ondanks de goede uitgangspositie, AGB staat vier punten voor op nummer twee RKDES, is het kampioenschap geen must voor het net gepromoveerde AGB. “We hoeven geen kampioen te worden. En we hoeven ook niet ten koste van alles te promoveren. Misschien dat we het daarom ook wel zo goed doen, we voelen geen druk.”

Verslaggever: Dylan Hoekzema