Home / slideshow / Van Vark bij TABA aan de slag met grote selectie

Van Vark bij TABA aan de slag met grote selectie

René van Vark dacht er vorige winter even aan om komend seizoen een sabbatical te nemen, maar gaat vanaf volgende week vol enthousiasme aan de slag bij TABA. Daar had hij al eerder 2 jaar de leiding over de Zondag 2 en stond hij een jaar voor de A-junioren.

Komend seizoen heeft hij dus de leiding over het eerste elftal van de vierdeklasser. Hij blikt vooruit op het seizoen dat gaat komen: “We hebben een erg grote groep voor 2 teams, een unieke situatie voor de vierde klasse. TABA is niet alleen in de breedte gegroeid, maar heeft ook echt een kwaliteitsimpuls gekregen.”

Over zijn doelstellingen wil Van Vark nog niet al te veel kwijt, al licht hij wel een tipje van de sluier op: “In ieder geval zullen we het beter moeten doen dan vorig seizoen en uit moeten bouwen wat mijn voorganger (Hans Zwaal, red.) heeft neergezet. De stabiliteit in de spelersgroep en het aantal nieuwe spelers is zeker ook mede zijn verdienste.”

De ploeg eindigde vorig seizoen als negende, maar zet voor dit seizoen dus hoger in met een selectie van maar liefst 48 spelers voor 2 teams. Hieronder de 13 nieuwelingen op een rijtje:

Speler Club 2018/2019
Dax Houtkamp RODA ’23 (zat)
Jerry Wijnbergen TOG
Dion van Vark FC Weesp
Greg Foe a Man FC Weesp
Jurgen Spier Real Sranang
Tim Suter Biddinghuizen
Quincy Ceder CTO’70
Jim Grooteboer Monnickendam
Cas Helmink Alliance ’22
Jesse Boot Alliance ’22
Tijmen de Vreeze Alliance ’22
Sjoerd Alliance onbekend
Bruno Ficq onbekend
Send this to a friend