Home / Algemeen / Verrassende inzichten tijdens seminars op KVA: ING en crowdfunding

Verrassende inzichten tijdens seminars op KVA: ING en crowdfunding

Tijdens het vierde Kampioenschap van Amsterdam zijn er dit jaar een aantal bedrijven door Het Amsterdamsche Voetbal uitgenodigd om een presentatie te geven. Al deze bedrijven hebben hart voor het amateurvoetbal en kunnen een mooie bijdrage leveren aan de ontwikkeling en het beleid van uw club.

De seminars zijn van 14:30 tot 16:00 uur in het club huis van AFC en zijn voor iedereen toegankelijk! De bijeenkomst wordt geleid door Rob Stenacker.

De seminars staan vooral in het teken van de organisatie en beleid van uw club. Wij hebben met de KNVB, ING, SplitXcreen Advertising, Sportwash, en Trainingskampen.nl een zeer gevarieerd aanbod voor u weten samen te stellen waar u als club veel van kunt opsteken. De seminars worden begeleid door Rob Stenacker.

Op uitnodiging van de KNVB is Peter van Baak van ING een van de sprekers tijdens de seminar tijdens het Kampioenschap van Amsterdam.

Iedere amateurvereniging heeft een droom, een ambitie. Dromen en ambities waar iedereen binnen de club iedere dag weer hard mee bezig is. En natuurlijk gaat dat om voetbal. De ambitie om het talent van de jeugd meer te kunnen laten ontwikkelen. Of de ambitie om de komende 5 jaar met het dameselftal structureel in de top mee te draaien.

Maar het gaat niet om voetbal alleen. Want het gaat ook om het nieuwe meubilair in de kantine of die dug-out die al jaren aan vervanging toe is. En vergeet niet de zonnepanelen op het dak van de kantine die nodig zijn om de energievoorziening meer duurzaam te maken. Ook dit soort investeringen is onmisbaar bij het waarmaken van de ambitie van een voetbalvereniging.

ING wil een structurele bijdrage leveren aan het waarmaken van de ambitie van amateurverenigingen. En daarom gaan we clubs helpen met het genereren van extra inkomsten om ook die investeringen te kunnen doen die onmisbaar zijn in het verwezenlijken van de ambities van voetbalverenigingen. In samenwerking met de KNVB lanceert ING ‘Crowdfunding voor amateurvoetbalverenigingen’. Tijdens het Kampioenschap van Amsterdam delen KNVB en ING praktische informatie over crowdfunden en weet je als bestuurder hoe je zelf een doel kunt aanmaken én realiseren. Waardoor ook jij een droom of ambitie voor de vereniging waarmaakt.

Meer informatie over ING’ crowdfunding vindt u door hier te klikken

Pre-order de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
AFC