VIDEO: ASV Lebo wenst Abdelhak Nouri sterkte: “Lebo staat achter jou”

Bij de eerste training van ASV Lebo ging het vooral over Ajax-speler Abdelhak Nouri, die afgelopen weekend getroffen was door hartritmestoornissen. De eredivisionist heeft een goede band met Nouri en wenst de Ajacied veel sterkte in zijn herstel.

Nouri zakte zaterdagmiddag tijdens een oefenwedstrijd tussen Ajax en Werder Bremen in elkaar. Hij werd lange tijd op het veld gereanimeerd en uiteindelijk per traumahelikopter naar een kliniek in Innsbruck vervoerd. Inmiddels is duidelijk geworden dat zijn hart zelfstandig functioneert en geen schade heeft opgelopen. De hersenfuncties kunnen nog niet gecontroleerd worden aangezien Nouri uit voorzorg in slaap wordt gehouden.

ASV Lebo heeft een bijzondere band met de 20-jarige middenvelder. De oud-leerling van het Calvijn College, de thuisbasis van de Amsterdammers, is veelvuldig toeschouwer en komt regelmatig langs de wedstrijden en maatschappelijke projecten. Eerder dit seizoen opende hij de nieuwe sporthal.

Middels een videoboodschap wenst de selectie van ASV Lebo Nouri en zijn familie veel sterkte en beterschap toe. “Moge Allah jou genezen en sterker maken. LEBO staat achter jou. Hopelijk kom je sterk terug, wij zullen voor je bidden. One love.”

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)