Home / Zondag 3D / Vroege goal levert Ouderkerk drie punten op

Vroege goal levert Ouderkerk drie punten op

Ouderkerk is het seizoen begonnen met een 0-1 zege op bezoek bij Amsvorde in Amersfoort.

De enige goal van de wedstrijd viel al na acht minuten. Linksbuiten Durante Osman werd door Roy la Grouw in stelling gebracht en kon schieten. Zijn inzet werd nog gepareerd, maar in de rebound was Daan van Unen trefzeker. Kort daarna kreeg Ruben Kalkman een goede mogelijkheid om er met het hoofd 0-2 van te maken, maar slaagde daar niet in. Daarna werd Amsvorde wat sterker, maar het spel was van beide kanten te rommelig om voor meer goals te zorgen.

Ook in de tweede helft was het spel wat rommelig. Hoewel Amsvorde na een rode kaart met tien man verder moest, wist het toch nog een paar keer gevaarlijk voor Dax de Wit op te duiken in de slotfase. De goalie hield zijn doel echter schoon. Omdat Amsvorde op jacht ging naar de gelijkmaker ontstond er voor Ouderkerk ook meer ruimte, maar het lukte niet om daarvan te profiteren.

Het bleef dus bij 0-1. Volgende week treft Ouderkerk wederom een ploeg uit Amersfoort. Het treft dan op eigen veld VVZA, dat de competitie startte met een 1-1 gelijkspel tegen FC Abcoude.

Bekijk hier alle uitslagen en de stand in Zondag 3d

Bron: Rob van ’t Veer

Archieffoto: Minke Wiggerink

FC Abcoude moet genoegen nemen met punt tegen VVZA

Pre-order de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)