Wie heeft er een scheidsrechter nodig?

Advertorial Steeds meer clubs hebben een te kort aan scheidsrechters. Vooral bij de lagere teams wordt het steeds moeilijker om ene gediplomeerde scheidsrechter te vinden. En zonder scheidsrechter spelen we niet. Via scheidshuren.nl is de oplossing nu gevonden.

www.scheidshuren.nl ,  is een innovatief bedrijf dat een handige oplossing  biedt voor voetbalclubs/teams of andere organisatoren met een scheidsrechters probleem.

Via de website kun je een scheidsrechter huren voor elk niveau amateurvoetbal in heel Nederland. “Er is een tekort aan scheidsrechters. Daardoor moet er vaak – met name in de lagere elftallen – iemand fluiten die niet echt capabel is óf er eigenlijk geen zin in heeft. Dit zorgt voor partijdigheid en dat kan leiden tot gezeur. Bij ons kun je een onafhankelijk scheidsrechter huren die er zin in heeft!” aldus de oprichters.

De scheidsrechters worden ingezet bij clubvoetbal, maar ook bij andere initiatieven zoals bedrijfs- of schoolvoetbal. Voor € 29,95 huur je al een scheidsrechter. Boeken en/of aanmelden als scheidsrechter gaat makkelijk via www.scheidshuren.nl.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)