WV-HEDW bereidt zich in Sevilla voor op tweede seizoenshelft

De selectie van WV-HEDW vertrok vorige week naar Sevilla. Maar liefst 57 selectiespelers togen richting Spanje waar een trainingskamp werd belegd.

Nadat de selectie voet op Spaanse bodem had gezet volgde een korte bustocht richting het hotel waar de selectie van WV-HEDW zo ongeveer de enige gasten bleken te zijn. Toen iedereen eenmaal geïnstalleerd was in het hotel sprong men massaal op de fiets richting het universiteitscomplex waar de trainingen werden afgewerkt. Nadat iedereen was bijgekomen van een goede eerste trainingssessie was het tijd voor een welverdiende warme maaltijd waarna de avond werd afgesloten met spelletjesavond.

WVHEDW2

De volgende ochtend meldde iedereen zich al vroeg aan het ontbijt waarna opnieuw de tocht richting het universiteitscomplex werd gemaakt. Het was helaas niet gelukt om een tegenstander te vinden voor een oefenwedstrijd waardoor er tussen drie teams van WV-HEDW een mini-toernooi plaatsvond.

WVHEDW1

‘S middags werd voor het eerste de stad verkent en ging iedereen op zijn eigen manier opzoek naar lekkere tapas, een stukje cultuur of andere vormen van vermaak. ‘S avonds vond het hoogtepunt van de week plaats en vertrok de hele selectie naar Estadio Ramon Sanchez Pizjuan voor de wedstrijd Sevilla – Athletic de Bilbao die uiteindelijk door de thuisclub met 2-0 werd gewonnen.

Al met al was het trainingskamp volgens trainer Kees Oostermeijer een groot succes. “We hebben het hier ontzettend naar ons zin. We hebben lekker getraind maar ook tijd gehad voor leuke dingen waardoor het zoveel op sportief als sociaal vlak een goed trainingskamp was”

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)