WVHEDW op eigen veld onderuit tegen ARC

In Amsterdam-Oost heeft WVHEDW ook in de derde competitiewedstrijd geen zege geboekt. Het elftal van Kees Oostermeijer had in de eerste helft moeite met ARC en kreeg vlak voor rust de 0-1 te om de oren. Na rust een beter WVHEDW, desondanks wisten de bezoekers uit Alphen met een 0-2 zege van het veld te stappen.

De Amsterdammers kenden een zwakke start van het duel tegen ARC. De bezoekers waren beter en kregen in de eerste tien minuten twee levensgrote kansen om de score te openen. Maar WVHEDW ontsnapte en kwam de openingsfase zonder kleerscheuren door. ARC bleef in het resterende gedeelte van de eerste 45 minuten domineren, toch hield de thuisploeg lang stand. De 0-1 viel uiteindelijk vlak voor rust en kwam via een kopbal van Jeffrey Beukenholdt tot stand. Zo zocht WVHEDW met een minimale achterstand de kleedkamer op.

WVHEDW - ARC

Na de onderbreking een veel fellere thuisploeg. WVHEDW kwam in de 51ste minuut bijna op gelijke hoogte nadat Lennart Bril tegen de paal kopte. Het elftal van Kees Oostermeijer kende een goede periode maar moest in de 66ste minuut toch de tweede treffer incasseren. Tien minuten na de 0-2 een volgende tegenslag voor WVHEDW. Simon Admiraal ontving zijn tweede gele kaart en moest het veld vervroegd verlaten. Doordat er in de slotfase niet meer gescoord werd eindigde het duel in een 0-2 zege voor ARC.

WVHEDW - ARC

Door de nederlaag wacht promovendus WVHEDW nog op haar eerste zege. De Amsterdammers staan met één punt op de dertiende plek in de eerste klasse B en houden alleen nog het puntloze Volendam onder zich. Volgend weekend reist WVHEDW af naar Rotterdam voor het treffen met Neptunus-Schiebroek. Kijk voor alle uitslagen, het programma en de stand op de klassenpagina van de zaterdag eerste klasse B.

Foto’s Jan Vonk

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)