Zondagselectie TOS-Actief bezig aan opvallende opmars

De Zondag 1 van TOS-Actief is bezig aan een opmerkelijke opmars in de zondag 5de klasse B. Het expat team –begin van het seizoen in z’n geheel overgekomen van Arsenal– begon stroef aan het seizoen en behaalde uit de eerste drie wedstrijden slechts twee punten.

Sinds de nederlaag tegen SMVC Fairplay van 10 oktober werd echter niet meer verloren en heeft de ploeg maar liefst 12x achter elkaar gewonnen met overduidelijke cijfers: 49 doelpunten voor en slechts 7 tegen. Van de 12 overwinningen waren er 7 met een ‘clean sheet’. Trainer Rob MacDonald verklaart de opmerkelijke opmars: ”Na een stroeve voorbereiding waarbij we, na een lange voetballoze periode, weer mochten voetballen, kostte het even tijd om de nieuwe spelers in te passen en weer in het ritme te komen. Daarnaast kampten wij, net als de meeste ploegen, met veel blessureleed. Gelukkig hebben we een brede selectie, maar juist door de vele wisselende samenstellingen duurde het even voordat we op gang kwamen. Gelukkig zijn we goed ontvangen binnen de vereniging, dit heeft geholpen om snel een team te worden en punten te pakken”.

Ook het bestuur van TOS-Actief is erg blij met het nieuwe eerste elftal. ”De jongens passen perfect bij onze club. Ze zijn een goed en gezellig team, zetten zich in voor de club waar nodig en ze zijn een mooie aanvulling binnen de vereniging. We zijn natuurlijk erg blij met de resultaten, maar zijn het meest blij dat ze zich in een korte tijd hebben gemanifesteerd als een echt TOS team. We hopen deze lijn door te trekken zodat we het seizoen met promotie kunnen eindigen, hier hebben we alle vertrouwen in”, aldus de trotse en tevreden voorzitter Menno van den Eijnden. De komende periode kan het team volle bak aan de slag.

TOS Actief wint eenvoudig van Nautilus

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)