AFC versterkt zich met Ilias Zaimi van JVC Cuijk

Tweededivisionist AFC heeft zich voor komend seizoen weten te versterken met Ilias Zaimi. De aanvaller komt over van JVC Cuijk, dat uitkomt in de zondag Derde Divisie. Zaimi is de vierde nieuwe aanwinst voor komend seizoen.

De 23-jarige Zaimi is een rechtsbenige aanvaller die zijn opleiding genoot bij FC Den Bosch. In 2012 werd hij gekozen tot beste speler van de eredivisie in de landelijk A-jeugd. Op voorspraak van huidig eerste elftal-speler Sam Nijpels (teamgenoot vorig seizoen, red.) kwam hij in contact met AFC. Zaimi gaat na de zomer in Amsterdam studeren.

Zaimi speelde in het seizoen 2012/2013 in het betaalde voetbal voor FC Den Bosch. Voor de Brabanders kwam hij tien keer uit in het eerste elftal: zeven in de competitie en drie in de beker. In 2014 verhuisde hij naar OJC Rosmalen om een jaar later te verkassen naar JVC Cuijck. Daar is hij momenteel bezig aan zijn tweede seizoen.

Naast Zaimi werd eerder al bekend dat Eelke de Graaf (Odin’59), Milan Hoek (Quick Boys) en Derre Kwee (HHC Hardenberg) naar Amsterdam komen. Voorlopig is Pieter Koopman de enige speler die heeft aangegeven die komend seizoen vetrekt. Hij gaat naar VVSB.

Foto Peter Kuijpers

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)