De Dijk haalt Damien Menzo terug van OFC

Damien Menzo maakt het seizoen af bij De Dijk. De 24-jarige aanvaller verliet de tweededivisionist afgelopen zomer om zijn heil bij OFC te zoeken, maar kwam ook daar weinig aan spelen toe. Aan de Schellingwouderdijk moet hij het kwakkelende De Dijk van nieuwe aanvallende impulsen voorzien.

“Said Bentohami vroeg mij of ik terug wilde komen, aangezien ze weinig aanvallers meer overhebben en ze mij goed kunnen gebruiken”, zegt Menzo, die tot het eind van het seizoen heeft getekend. “Bij OFC had ik geen uitzicht meer op speeltijd. Ik dacht in de zomer dat het voor mij de juiste stap zou zijn, maar door omstandigheden heb ik minder gespeeld dan ik voor ogen had.”

De aanvaller maakte afgelopen weekend tegen Quick (3-3) zijn eerste en enige doelpunt in het shirt van de derdedivisionist. Nu keert hij terug bij De Dijk, waar hij in een totaal andere omgeving terecht komt dan degene die hij een halfjaar geleden verliet. “Het is een beetje een chaos, nu ook de trainer en Jack Tuijp zijn vertrokken. Of ik ze erin kan houden? Ik ken de spelers goed en ik denk dat het met deze groep moet kunnen lukken. Het is alleen zaak de neuzen op tijd de juiste kant op te krijgen.”

Voor De Dijk is Menzo een zeer welkome versterking op de laatste dag van de transferperiode. Door het vertrek van Abderrahim Loukili (FC Lienden), Jerghinio Sahadewsing (Zuidvogels), Nabil el Gourari (geen club) en op woensdag ook Tuijp waren de aanvallende opties zeer schaars.

Foto: Peter Seijmour

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)