El Aamrani (De Dijk) ontsnapt aan dood na darminfectie

Mostapha el Aamrani is naar eigen zeggen aan de dood ontsnapt. De aanvaller van De Dijk liep afgelopen donderdag een darminfectie op. Na twee keer door de huisarts naar huis te zijn gestuurd besloot hij een dag later zelf naar het ziekenhuis te gaan. Net op tijd!

Het gaat inmiddels een stuk beter met de snelle aanvaller. Als alles naar wens verloopt mag hij woensdagavond het Lucas Andreas Ziekenhuis verlaten. El Aamrani: “Naar omstandigheden voel ik me goed. Ik heb veel kracht verloren en morgen hoor ik of de antibiotica heeft aangeslagen en ik naar huis mag. Dat hoop ik wel want het is niets voor mij om in een ziekenhuis te liggen.”

Donderdag, de dag van het offerfeest, wilde El Aamrani naar de moskee gaan voor het gebed toen hij zich ineens niet lekker voelde. El Aamrani: “Ik werd al met pijn in mijn buik wakker en in de loop van de dag werd het steeds erger. Bij de huisarts werd ik naar huis gestuurd met wat medicijnen, maar toen het ’s avonds nog erger werd ben ik  naar de huisartsenpost gegaan. Daar stuurden ze me opnieuw met nieuwe medicijnen naar huis. Ik wilde dat ze bloed af zouden nemen en foto’s zouden maken, maar dat deden ze allemaal niet.”

Een dag later was de pijn alleen maar toegenomen. El Aamrani: “Ik dacht echt dat ik dood ging. Zoveel pijn had ik. Ik ben naar het ziekenhuis gegaan en daar hebben ze me gelijk opgenomen. Ik had een infectie in mijn darmen. Tijdens de operatie later die avond  bleek dat ik een blindedarm infectie had en dat hij geknapt was.”

Inmiddels maakt El Aamrani het een stuk beter. De komende dagen zal moeten blijken of alle infecties en bacteriën verdwenen zijn in zijn lichaam. Woensdagavond hoopt hij, als alles schoon is, naar huis te kunnen.

Foto Rob Beense: El Aamrani in betere tijden

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)