Home / Algemeen / Faouzi Ben Yerrou (Breukelen) hoopt plezier terug te vinden bij Legmeervogels

Faouzi Ben Yerrou (Breukelen) hoopt plezier terug te vinden bij Legmeervogels

Dit seizoen bij FC Breukelen is niet verlopen zoals Faouzi Ben Yerrou het voor ogen had. De 20-jarige rechtsback verlaat de zaterdag Hoofdklasser na één seizoen om bij Legmeervogels volgend seizoen zijn plezier terug te vinden. “Ik wil weer de oude Faouzi worden.”

Een rel in de technische staf, trainer Jamal Yahaoui die halverwege het seizoen vertrok, tegenvallende resultaten. Een rumoerig seizoen bij FC Breukelen heeft de verdediger doen besluiten zijn heil ergens anders te zoeken. “Ik heb het hier gewoon niet naar mijn zin. Er is teveel gebeurd. Het is een ongelukkig seizoen, ik ben het plezier in het spelletje kwijtgeraakt. Op de bank zitten en spelen in het tweede elftal word je niet vrolijk van. Hoewel ik nu onder Frans Schuitemaker weer aan spelen toekom in het eerste, heb ik besloten om verder te kijken.”

Een terugkeer bij Zeeburgia, waar hij twee seizoenen speelde, was een optie voor Ben Yerrou. “Ik heb daar een goede tijd gehad, maar je gaat dingen tegen elkaar afwegen. Een nieuwe omgeving is ook eens goed. Legmeervogels wilde mij graag hebben. Ik heb meegetraind onder de nieuwe trainer (Michel Nok, red.) en een goed gesprek gehad. We denken hetzelfde over voetbal. Hij wil een sterk team bouwen om volgend seizoen bovenin mee te doen. Daar wil ik ook aan bijdragen.”

Bij de zondag eersteklasser hoopt hij zichzelf terug te vinden. “Ik wil weer de oude Faouzi worden. Alleen door veel aan spelen toe te komen, kan ik het plezier een beetje terugvinden.” Ben Yerrou is na Geoffrey Verweij (Real Sranang) de tweede aanwinst van de Uithoorners.