Nominaties beste speler van het jaar 2013/2014

Op maandag 26 mei wordt bekend gemaakt wie er is gekozen tot coach van het seizoen 2013/2014. De afgelopen weken konden de trainers spelers nomineren. Uit die lijst zijn de vijf trainers  met de meeste punten genomineerd. Vanaf aanstaande vrijdag (9 mei) kunt u uw stem uitbrengen.

Vorig seizoen werd de prijs gewonnen door Jamal Dibi van Chabab. Voor dit seizoen zijn de volgende spelers genomineerd:

Geoffrey Galata (AFC, zondag Topklasse)

Patrick Lokken (JOS Watergraafsmeer, zondag 1e klasse A )

Joey Noordenbos (HBOK, zaterdag 2e klasse A)

Yuri Rose (Ajax, zaterdag hoofdklasse)

Chakib Tayeb (De Dijk, zondag hoofdklasse)

Vanaf vrijdag 9 mei 12:00 uur kunt u uw stem uitbrengen op deze trainers. U kunt drie spelers nomineren die u respectievelijk 3, 2 of 1 punt geeft.  Het temmen en de puntentelling  zal dankzij onze partner Enalyzer zeer eenvoudig gaan. U stemt dan ook direct voor het talent en de coach van het jaar.

Jamal Dibi werd vorig seizoen gekozen tot speler van het jaar. Naast hem Zimra Geurts en Daphne Koster
Jamal Dibi werd vorig seizoen gekozen tot speler van het jaar. Naast hem Zimra Geurts en Daphne Koster

Het tweede gala van Het Amsterdamsche Voetbal is op maandag 26 mei in discotheek Escape. De avond is voor alle voetballiefhebbers uit groot Amsterdam. Dus niet alleen voor verenigingen die in de tweede klas of hoger uitkomen. Het gala is voor iedereen!

Op deze avond zullen alle kampioen worden gehuldigd door de Gemeente Amsterdam. Tevens worden er awards uitgereikt in de volgende categorieën.: Beste speler, beste speelster, talent van het jaar (man en vrouw), Topscorer (man en vrouw) en de coach van het jaar.

Voor meer informatie en kaartverkoop kunt u terecht op onze speciale gala pagina. Voor losse kaarten, groepskortingen en VIP tafels kunt u contact opnemen met Het Amsterdamsche Voetbal via info@hetamsterdamschevoetbal.nl

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!