Nominaties talent van het jaar 2013/2014

Op maandag 26 mei wordt bekend gemaakt wie er is gekozen tot talent van het seizoen 2013/2014. De afgelopen weken konden de trainers spelers nomineren. Uit die lijst zijn de vijf spelers met de meeste punten genomineerd. Vanaf aanstaande vrijdag (9 mei) kunt u uw stem uitbrengen.

Vorig seizoen werd de prijs gewonnen door Calvin Koster van Aalsmeer. Voor dit seizoen zijn de volgende spelers genomineerd:

Marcel van Aken (Swift, zaterdag 1e klasse B)

Marouane Bensabouh (OFC, zondag 1e klasse A)

Sven Berntzen (Hoofddorp, zondag 2e klasse B)

Daan Sutorius (AFC, zondag Topklasse)

Damien de Vegt (RODA’23, zondag 2e klasse B)

Vanaf vrijdag 9 mei 12:00 uur kunt u uw stem uitbrengen op deze spelers. U kunt drie spelers nomineren die u respectievelijk 3, 2 of 1 punt geeft.  Het stemmen en de puntentelling zal dankzij onze partner Enalyzer zeer eenvoudig gaan. U stemt dan ook direct voor de speler en coach van het jaar. Elders op de site staan de nominaties voor coach en beste speler.

Calvin Koster (talent van het jaar 2012/2013)  met Playmate Zimra Geurts en Rianne van Zandbergen van de KNVB
Calvin Koster (talent van het jaar 2012/2013) met Playmate Zimra Geurts en Rianne van Zandbergen van de KNVB

Het tweede gala van Het Amsterdamsche Voetbal is op maandag 26 mei in discotheek Escape. De avond is voor alle voetballiefhebbers uit groot Amsterdam. Dus niet alleen voor verenigingen die in de tweede klasse of hoger uitkomen. Het gala is voor iedereen.

Op deze avond zullen alle kampioen worden gehuldigd door de Gemeente Amsterdam. Tevens worden er awards uitgereikt in de volgende categorieën.: Beste speler, beste speelster, talent van het jaar (man en vrouw), Topscorer (man en vrouw) en de coach van het jaar.

Voor meer informatie en kaartverkoop kunt u terecht op onze speciale gala pagina. Voor losse kaarten, groepskortingen en VIP tafels kunt u contact opnemen met Het Amsterdamsche Voetbal via info@hetamsterdamschevoetbal.nl

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!