Programma zondag 29 september

Voor de meeste teams begon afgelopen weekend de competitie met hier en daar verrassende, grote uitslagen. Zo wist promovendus DCG met maar liefst 6-0 te winnen van Hooglanderveen. Wat staat er dit weekend te gebeuren? Hieronder vind je het programma.

Derde Divisie zondag

Na de zwaarbevochten bekerzege bij Westlandia, moet OFC zondag opnieuw op pad voor een uitwedstrijd. Koploper OSS ’20 is de de tegenstander en bij winst zet OFC een grote stap richting de toppositie in de competitie.

Bekijk hier het programma, de uitslagen en de stand in de Derde Divisie zondag

Hoofdklasse A zondag

Voor JOS Watergraafsmeer verloopt de rentree in de Hoofdklasse nog altijd voorspoedig. Na 4 duels is er nog niet verloren. Zondag gaat JOS op bezoek bij HBS.

Bekijk hier het programma, de uitslagen in de stand in de Hoofdklasse A zondag

Zondag 1a

AGB begon het seizoen vorige week met een stevige 7-2 nederlaag. Heel gek was dat misschien ook niet, want tegenstander was het uit de Hoofdklasse gedegradeerde Fortuna Wormerveer. Dit weekend speelt AGB thuis tegen LSVV. Die ploeg trof vorige week Legmeervogels, wat een gek duel werd met 2 rode kaarten. Voor Legmeervogels nu een duel met Fortuna Wormerveer op het programma.

Bekijk hier het programma, de uitslagen in de stand in Zondag 1a

Zondag 2a

In zondag 2a vinden we alleen IVV terug van de ploegen uit de regio Amsterdam. De ploeg begon het seizoen vorige week met een 1-1 tegen Assendelft en gaat dit weekend op bezoek bij KFC.

Bekijk hier het programma, de uitslagen in de stand in Zondag 2a

Zondag 2b

Zondag 2b kent flink wat clubs uit de regio Amsterdam en dat betekent dat er ook bijna elke speelronde wel 2 clubs uit Amsterdam tegen elkaar zullen spelen. Dit weekend zijn dat Pancratius en DWS. Daarnaast mag DCG proberen de goede seizoensstart een vervolg te geven op bezoek bij DIOS.

Bekijk het hele programma, de uitslagen en de stand in Zondag 2b

Zondag 3b

In deze competitie zijn vooral ploegen uit de regio Purmerend en verder actief. Ilpendam begon het seizoen vorige week met een 6-2 zege op Koedijk. Het duel van Ilpendam vandaag is afgelast

Bekijk het hele programma, de uitslagen en de stand in Zondag 3b

Zondag 3c

Zondag 3c heeft wel flink wat Amsterdamse ploegen in de gelederen. De beste start was vorige week voor De Meer, dat met 5-1 won van PVC. De meeste doelpunten vielen bij Vreeswijk – Ouderkerk, waar het maar liefst 6-5 werd en Ouderkerk een groot deel van de wedstrijd met een veldspeler op doel stond. Dit weekend mag de ploeg zich thuis proberen te herstellen tegen Zwaluwen. Van de Amsterdamse ploegen treffen Swift en ZSGOWMS elkaar deze zondag.

Bekijk het hele programma, de uitslagen en de stand in Zondag 3c

Zondag 3a (West II)

Een paar ploegen uit de regio Amsterdam nemen het dit seizoen vooral op tegen ploegen uit de regio Leiden. Dat zijn RKDES en FC Aalsmeer, die vorige week beiden begonnen met een zege. RKDES treft dit weekend De Kennemers, FC Aalsmeer gaat op bezoek bij Nicolaas Boys.

Bekijk het hele programma, de uitslagen en de stand in Zondag 3a

Zondag 4b

Ook zondag 4b is een competitie met meer ploegen uit het noorden van Noord-Holland dan ploegen uit Amsterdam. We vinden hier wel De Meteoor terug, dat dit weekend Apollo ’68 ontvangt.

Bekijk het hele programma, de uitslagen en de stand in Zondag 4b

Zondag 4e

Zondag 4e is een volledig Amsterdamse competitie, met dus veel leuke duels. Zo treffen sportparkgenoten WV-HEDW en TOG elkaar dit weekend. Net al 2 andere sportparkgenoten: Eendracht ’82 en Germaan/De Eland.

Bekijk het hele programma, de uitslagen en de stand in Zondag 4e

Zondag 4f

De competitie met ploegen uit onder andere Almere en Utrecht. Sporting Almere en Waterwijk verloren vorige week bijna.

Bekijk het hele programma, de uitslagen en de stand in Zondag 4f

Zondag 5b

DRC heeft dit seizoen maar één doel: kampioen worden. Wat dat betreft was de start vorige week slecht. De ploeg van Jeroen Breedijk verloor met 5-2 op bezoek bij ALC. Dit weekend ontvangt DRC DIO.

Bekijk het hele programma, de uitslagen en de stand in Zondag 5b

Zondag 5c

In deze competitie komen meer Amsterdamse clubs uit: Sloterdijk, Blauw-Wit Beursbengels, CTO ’70 en IJburg. Alleen IJburg ging vorige week onderuit. Dit weekend staat Sloterdijk een verre reis op het programma, de ploeg moet naar Nieuwegein. Blauw-Wit is vrij en IJburg en CTO ’70 spelen een thuiswedstrijd.

Bekijk het hele programma, de uitslagen en de stand in Zondag 5c

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)