Home / Algemeen / Zeeburgia kan niet stunten tegen DEM

Zeeburgia kan niet stunten tegen DEM

In de eerste klasse A heeft Zeeburgia niet kunnen stunten tegen DEM. De ploeg uit Beverwijk, die gisteren haar trainer Rene Bouma ontsloeg, scoorde in de resterende zeventien minuten nog eenmaal en won uiteindelijk tegen de negen Amsterdammers met 1-4.

Scheidsrechter Robin Punt hervatte het duel in de 73ste minuut nadat het duel eerder dit seizoen gestaakt was. Zeeburgia speelde met negen man omdat Cornet en Gotschin toen de rode kaart kregen. Een fanatiek Zeeburgia probeerde er het bneste van te maken en zette vanaf het eerste fluitsignaal druk. Met veel ballen hoog in de zestien probeerde de ploeg van Mike Kolf de aansluitingstreffer te forceren en nog iets aan de 1-3 achterstand te doen.

Uit een counter maakte DEM in de 80ste minuut door De Vries de 1-4 en daarmee was het verzet van Zeeburgia gebroken.

Op 12 januari speelt Zeeburgia in Bussum tegen SDO en dan zijn de Amsterdammers, met betrekking tot het aantal wedstrijden weer helemaal bij. Kijk voor de actuele stand op de klassenpagina van zondag 1A of klik hier.

Quincy van Ommeren (l) neemt samen met Van der Meulen voorlopig de honeurs waar bij DEM
Quincy van Ommeren (l) neemt samen met Van der Meulen voorlopig de honeurs waar bij DEM

Bij DEM was de leiding vanavond in handen van Quincy van Ommeren en Jort van der Meulen omdat Rene Bouma dinsdagavond werd ontslagen. Lees hier meer over het ontslag van Bouma.

 

 

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)