OFC ziet Magreb’90 in Derde Divisie ruilen met Jong Vitesse

De KNVB heeft alsnog één beloftenteam uit de Derde Divisie zaterdag naar de zondag kunnen verhuizen. Magreb’90 heeft de voetbalbond de reddende hand geboden door de overstap te willen maken. Daardoor komt Jong Vitesse in de Derde Divisie zondag en krijgt OFC dus een nieuwe tegenstander in de competitie.

“We zijn blij dat Magreb’90 wil switchen naar de zaterdag en Jong Vitesse de overstap maakt naar de zondag”, zegt directeur amateurvoetbal Jan Dirk van der Zee op de website van de KNVB. “Hiermee hopen we de scheve verhouding tussen zaterdag en zondag wat betreft de beloftenteams iets te hebben rechtgetrokken.”

Eerder kwam de bond al met het verzoek aan alle clubs uit de Derde Divisie zondag of zij een overstap naar de zaterdag zouden zien zitten. Daar waren immers vijf beloftenteams ingedeeld, wat voor veel weerstand zorgde bij de amateurclubs. Geen enkele amateurclub wilde van de zondag naar de zaterdag. Nu heeft Magreb’90 er alsnog voor gekozen om naar de Derde Divisie zaterdag te gaan.

In het competitieprogramma zijn een paar wedstrijden veranderd. OFC speelt op 5 november (thuis) en 11 maart (uit) tegen Jong Vitesse. Klik hier voor de eerste speelronden in de Derde Divisie zaterdag en hier voor de zondag.

Foto: Rob Beense | OFC speelt komend seizoen niet meer tegen Magreb’90

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
OFC