Logchies haalt AFC-ers Wulffraat en Cabezas naar Swift

Bart Logchies heeft zijn selectie voor komend seizoen bij de zaterdag hoofdklasser aardig op de rails. Met Tim Wulffraat en Mallqui Cabezas (allebei AFC) haalt hij eveneens twee oude bekenden naar zijn nieuwe club. Swift heeft nu al zes nieuwe spelers binnen voor komend seizoen.

“Ik ken die jongens allebei uit mijn tijd bij AFC en ben echt heel blij dat ze voor Swift hebben gekozen”, zegt Logchies. “In de wandelgangen hoor je wel dat die jongens interesse hebben. Ik heb uiteindelijk contact met ze gezocht.”

Logchies is erg te spreken over de komt van spits Tim Wulffraat: “Tim is een echte aanwinst voor Swift als het gaat om het maken van doelpunten. Het is een fantastisch kans voor hem om te laten zien hij kan voetballen, nu hij niet zoveel speelt bij AFC. Hij past prima binnen de cultuur van Swift.” Met het aantrekken van Cabezas haalt Logchies een multifunctionele speler die op alle posities op het middenveld uit de voeten kan, eventueel ook als links- of rechtsback. “Hij heeft een enorm loopvermogen en is op veel plaatsen inzetbaar. Zo’n speler kan je altijd gebruiken.”

Naast Wulffraat en Cabezas versterkte Swift zich eerder ook al met Bogdan Constantin (Ter Leede), Jordy Wens (CSW), Shaquille Doorson (Ajax) en Jordy de Groot (Legmeervogels). Daar tegenover staat het vertrek van Sieuwerd Teerink (stopt), Dennie van der Giezen (n.n.b.), Lionel Frederik (n.n.b.), Fabian Munsterman (SDZ), Bas Buimer (FC Lisse). Eerder dit seizoen stopten Maarten de Lange en Thijs Haselhoff al.

Logchies: “We willen komend seizoen met twintig spelers en twee keepers gaan werken. We hebben de selectie dus nog niet helemaal rond. Ik zoek nog een linkerverdediger en een diepe aanvaller. Als we die weten te vinden dan zijn we klaar voor het nieuwe seizoen.”

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!